Thursday, 1 December 2011

1-12-2011

Terbaik Disember 2011

Hello my friends!
 err..ada kawan blogger ke saya ni? kesian =,(
Yeah!!
1-12-2011 dengan rasminya blog saya http://nurnadiahzakaria.blogspot.com/ dilancarkan. 
Haha..gelaks terguling-guling pula bila sebut perkataan 'dilancarkan'=D, 
terpikir jugak perkataan yang tepat untuk perkataan 'dilancarkan'

......mungkin.....

A. Blog saya dibuka
B. Blog saya diterbitkan
C. Blog saya dikeluarkan
D. Blog saya dicipta
E. Blog saya bla..bla..bla..

.............................

Teruk jugak bahasa Melayu saya, bahasa Inggeris pun lagilah hampeh,hehe.. .
Aishh...lupakan.

____________________________________
Ok, kembali pada topik utama, kenapa saya kata Disember ni terbaik?
Besday saya?
Besday pak cik saya?
Anniversary?=D (no..no)
Saya dapat duit?
Duit saya habis?
hehe...bila nak habis bebel ni pun tak tahu

Banyak sebab. Nak tahu? Jom sambung baca.
1. Filem Ombak Rindu dah tayang. 
2. Business saya berjalan lancar
klik sini : http://chentascarfworld.blogspot.com
3. Kerja 'sekolah' saya makin nak siap
4. Lagi sebulan, umur saya akan bertambah - awet muda kot,haha
5. Saya nak cari blog personal/online shop/etc untuk diletakkan ke dalam blog saya secara PERCUMA!!
Jom..walaupun masih baru, saya suka berblog n blog walking...hee;))
boleh hantar banner/link awak-awak kat sini: blogger.nadiah@gmail.com
6. Jom follow n saya follow balik n jangan lupa klik iklan saya, saya klik iklan awak,
ok ke tak ok?tapi, kena bagitau lah, kalau tak, tak tahu,k?=D=D


Sebelum berundur, saya nak wat teka-teki, boleh?
MOTIFF??
Sebab saya sejak kecil-kecil lagi suka main teka-teki,
juz kidding~hoho~
TEKA-TEKI 1
Di manakah lokasi saya berada di dalam gambar di atas?
Elehh..senang je,kan?=D
Pemenang bertuah jawab dengan betul, saya bagi awak hadiah.
(Hadiah dirahsiakan)
K..tata wif silaturrahim
^____^




10 comments:

  1. http://niknurehan.blogspot.com/2011/12/say-bye-to-sms-because-whatsapp-is-so.html

    ReplyDelete
  2. Nik Nurehan, nanti saya follow awak, saya tinggalkan link taw, skrg tak boleh follow, maybe hujan kot, slow..=)

    ReplyDelete
  3. pergi tgok filem Ombak Rindu cepat
    :-)

    http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/12/review-filem-ombak-rindu.html

    ReplyDelete
  4. Hans, da tengok semalam, sedih sangat,kan? rasa nak g tengok lagi skali,huuu=D

    ReplyDelete
  5. 24 years ??? apesal muka muda sangat ni , jeles ! hehe

    ReplyDelete
  6. Mellow, haha..saya da tua=D. Eh, ada 2 blog ek? nanti saya follow blog awk lagi satu ye=)

    ReplyDelete
  7. saye nak teka gambar kat atas tu boleh??

    ni kat tasik Putrajaya kan??? :D

    ReplyDelete
  8. Cik Kirana.
    haha..betull2. Tahniah=p
    Awak duk kat Putrajaya ek?
    Saya wat kuiz tu, awak bg nama n alamat, nnti saya nak pos hadiah, tak boleh bagitahu hadiah kat sini ^___^

    ReplyDelete
  9. saye bukan duk kat Putrajaya.. tapi pernah pegi lah tempat tu..hehehe.. :)

    Nanti saye emel awk alamat. k.

    yeay!!! dapat hadiah!!..:D

    ReplyDelete
  10. Tempat tu lawa sangat,kan? suka g hujung2 minggu^^
    Hoho..saya pun hepi jugakk!!=D
    Nanti hadiah da smpai, jgn lupa bgaitau=D=D

    ReplyDelete